Kovana dvoriščna vrata

Kovana dvoriščna drsna vrata

Kovana zunanja dvoriščna vrata so izdelana iz močnejših kovanih profilov, kovanih elementov in ornamentov, ki so vroče cinkani in prašnato pobarvani. Kovana dvoriščna vrata na željo izdelamo s tečaji in ključavnicami iz nerjavečega inox železa, kar občutno podaljšuje življenjsko dobo dvoriščnih vrat, oziroma celotnega kovanega sklopa in vaše kovane ograje. Na voljo so kovana drsna dvoriščna vrata, ročno izdelane rozete, kljuke, ki dodatno izpostavijo individualnost. Kovana dvoriščna vrata izdelujemo popolnoma individualno na osnovi dvorišča stranke. Na voljo so avtomatska krilna kovana vrata oziroma avtomatska dvokrilna kovana vrata, kjer je prostor za odpiranje vrat znotraj dvorišča. Kjer je prostorska stiska ali ko želimo kar najbolj izkoristiti dvoriščni prostor, vgrajujemo drsna samonosna dvoriščna vrata. Vsa dvoriščna vrata so lahko avtomatizirana, kar pomeni, da se električna vrata izdelajo z nastavki, kamor preprosto zmontiramo motorje za avtomatsko odpiranje vrat. Vsaka dvoriščna vrata, bodisi dvokrilna ali drsna vrata lahko hitro postanejo avtomatska dvoriščna vrata na daljinsko odpiranje.

Električna dvoriščna dvokrilna kovana vrata

Električna krilna kovana vrata se vgrajujejo praviloma, kjer je prostor za odpiranje vrata znotraj dvorišča. Zunanja vrata se ločijo na “enokrilna” vrtna kovana vrata za individualne prehode in “dvokrilna” avtomatska zunanja vrata. Krilna vrata se običajno prilagodijo videzu celotne kovane ograje, le da se izdelajo iz močnejših kovanih elementov, kar poudari varnost dvorišča.

Krilna zunanja dvoriščna vrata se lahko izdelajo za ročno odpiranje ali kot avtomatska dvoriščna vrata. Možno je izdelati dvokrilna vrata, ki so sprva namenjena ročnemu odpiranju, imajo pa že pred pripravljene nastavke na katere se namestijo motorni pogoni in s tem dobimo avtomatska dvoriščna vrata. Tako se lahko stranka še vedno kasneje odloči za avtomatska dvoriščna vrata, brez naknadnega dodatnega poseganja v zunanja vrata, kar prepreči možnost potencialne korozije.

Avtomatska kovana dvoriščna drsna vrata

Kovana drsna vrata vašega dvorišča, se vgrajujejo kjer se želi dvorišče prostorsko kar najbolje izkoristiti. Samonosna dvoriščna drsna vrata se izdelajo z vsemi pripadajočimi vodili. Pravilo za samonosna zunanja drsna vrata dvoriščnih vrat je, da se dvoriščna drsna vrata izdelajo daljša za 1/3 svetlega prehoda samonosilnih drsnih vrat. Za vsa samonosna drsna dvoriščna vrata je možna popolna avtomatizacija vrat, kar pomeni da se vrata odpirajo avtomatsko z dvema že pripadajočima daljincema.

Drsna dvoriščna vrata avtomatska ali vrata z ročnim odpiranjem

Zunanja drsna vrata vaše dvoriščne ograje, se lahko izdelajo za ročno odpiranje ali s popolnoma avtomatiziranim odpiranjem. Možno je izdelati dvoriščna drsna vrata, ki so sprva namenjene ročnemu odpiranju, imajo pa že pred pripravljene nastavke za popolnoma avtomatizirana električna vrata. Tako se lahko stranka še vedno kasneje odloči za avtomatska električna vrata, brez naknadnega dodatnega poseganja v vrata, kar prepreči možnost potencialne korozije.